Over VLOERSIMPEL.nl

Yes! Maar wie zijn wij eigenlijk? En waarom doen wij eigenlijk wat we doen? We gaan het je zo kort mogelijk proberen uit te leggen. Wij zijn ons ervan bewust dat het kopen van een nieuwe vloer best prijzig kan zijn. Toch vinden wij dat iedereen het verdient om een mooie vloer te kopen voor een eerlijke prijs, en uiteraard met een geweldige service. Het uitzoeken van een nieuwe vloer is iets waar je je op moet verheugen. En hier helpen wij je graag bij! Daarom bieden wij continue kwaliteitsvloeren aan met een laagste prijs garantie.

Service van A tot Z

VLOERSIMPEL.nl is eigenlijk direct vanuit de werkvloer ontstaan. In eerste instantie zijn wij begonnen met enkel het monteren en verlijmen van vloeren, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé online vloerenspecialist van Nederland. ”Haha, dat zegt toch iedereen?” horen we je hardop denken. Máár wij zijn écht hard op weg! En er komen nog een heleboel nieuwe projecten aan. Zo zijn we momenteel bezig met het opzetten van een showroom, en zijn we onze online winkelervaring aan het upgraden om jou nog makkelijker van een mooie vloer te voorzien. Met een gemotiveerd en snelgroeiend team staan wij klaar om jou te helpen. Van verkoop tot magazijn tot het leggen van je vloer, wij helpen jou van A tot Z

Vanaf €500,00 gratis geleverd in heel NL!

Momenteel bezorgen én leggen wij vloeren in heel Nederland en België. Je kunt ons dus overal tegenkomen. Zelfs als je even aan het wandelen bent op de Wadden-eilanden.  Uiteraard staan we ook open voor aanvragen op andere bestemmingen. Zo hebben we ook al eens vloeren geleverd in Frankrijk, Duitsland, Kroatië en Turkije. Het kan allemaal!

100% complete garantie!

Echt op alles? Yes! Zo krijg je op alle vloeren en andere producten een volledige fabrieksgarantie. Komen wij je vloer ook leggen? Dan ontvang je van ons ook nog een leggarantie. Heb je problemen met je vloer? Dan merk je dit vaak binnen een paar maanden, en anders zeker binnen een jaar. Wij geven je daarom 2 jaar garantie. Dat is dus mooi, een bonus jaar extra. Problemen? Bel ons! Wij lossen het voor je op.